top of page
SENESTE OPSLAG

Trommebog


Trommespil i musikundervisningen Målgruppen er primært musiklærere i folkeskolen, men også pædagoger i børne- og ungdomsklubber, undervisere på musiklæreruddannelsen og gymnasier samt evt.andre musikere med et andet hovedinstrument. Målet er at opkvalificere musiklærere, så de får enkle og lettilgængelige redskaber til selv at beherske et elementært spil på trommesættet. Materialet består af en bog med internetunderstøttelse.. Man får adgang til film på internettet via QR-koder i bogen.

Materialet er progressivt bygget op om nogle numre i forskellige genrer. I bogen præsenteres et nodemateriale med diverse grundrytmer for trommesæt, kombineret med forklaringer, kommentarer og tips undervejs. I filmene kan man se og høre de forskellikge rytmer og numre udført. Først demonstrerer forfatteren rytmen, herefter spiller hun rytmen i bandsammenhæng, og der afsluttes med et “minus one”-eksempel uden trommer, som man kan øve til.


bottom of page